POJĎME NA JEDNO S... Honzou, Lukášem a Radimem

POJĎME NA JEDNO S... Honzou, Lukášem a Radimem

Galerie

Zábavné a poutavé vyprávění nejen o hereckém životě a cestování. Ale i historky z natáčení, divadel, zákulisí a cest, doprovázené videoprojekcemi a fotografiemi. Během 90 minut navštívíme místa, kam noha běžného smrtelníka jen tak nevkročí a to nejen na prkna, která znamenají svět, do záře reflektorů, ale zároveň se ponoříme do dobrodružství z Evropy, Blízkého Východu, Asie a Afriky. Průvodci večera budou: známý herec, moderátor a protagonista rčení „kde je Čenský, tam jsou ženský“ – Jan Čenský osobně. Dále cestovatel Lukáš Socha, který navštívil více než 70 zemí světa. A konečně Radim Fiala, kterého si mnozí z vás možná vybaví na první dobrou.

Kdo se na vás těší?

Jan Čenský je populární český herec, dabér, moderátor, pedagog a lektor, kterého si diváci pamatují nejen v rolích princů a králů, ale i díky jiným charakterům, které ztvárnil jak v TV a filmu, tak i na divadle. Jeho role Honzy Kubíčka v již klasické pohádce Princové jsou na draka je legendární. Dnes je především známý jako Mudr. David Suchý v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Lukáš Socha | Posledních 20 let je smyslem Lukášova života cestování. Navštívil více než 70 zemí světa. V některých z nich pobyl i o trochu déle, než původně plánoval. Poslední Lukášova velká expedice vedla ve stopách slavné cestovatelské dvojice Hanzelka & Zikmund. V rámci projektu Zikmund100 navštívil během téměř roční výpravy, jejíž směr určily 60 let staré fotografie, 32 zemí, překročil 22 časových pásem a urazil téměř 130 000 kilometrů. Z putování vznikl celovečerní film, kniha, publikace, výstavy po celé republice a nespočet přednášek.

Radim Fiala, rodák ze Starých Bohunic, je známý nejen z filmu, ale i z TV. Objevil se ve více než 20 filmech a diváci se s ním mohli setkat v Divadle Bolka Polívky a Divadle Husa na Provázku. Nejvíce je ovšem spojován s postavou Mudr. Petra Hanáka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

14. listopadu 2024 | 19:00 | dům kultury

Vstupné: 390 Kč

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Čtvrtek, 14. 11. - 19:00 Koupit
Dům kultury
Název: POJĎME NA JEDNO S... Honzou, Lukášem a Radimem
Cena: 390,00 Kč
Místo: Dům kultury
Mírová 831
286 01 Strakonice
Zobrazit na mapě

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.